PDA

View Full Version : Forum database errors



AllroyPA
06-04-2011, 07:36 AM
Getting errors trying to go into users options and messaging and uploads ... :confused:
http://i614.photobucket.com/albums/tt221/AllroyPA/Another%20MISC/LGTerrors.jpg

IbanezGuy
07-14-2011, 06:12 AM
I have been getting these same errors today. I have also been getting errors saying "Webpage cannot be found"

Jesse
07-14-2011, 08:40 AM
I had that problem too, looks to have resolved itself. I know the host did some updating last night so it could be related. I will keep an eye on it and email Steve if the problem persists.

Lefty
07-14-2011, 09:48 AM
It may not be completely resolved yet. I just tried to respond to a PM and I got booted!

Bob
07-14-2011, 10:52 AM
I had problems yesterday afternoon CDT for about an hour and the site is sloooow today.

SouthpawGuy
07-14-2011, 12:37 PM
Same here, couldn't connect for the last half hour or so.

SouthpawGuy
07-14-2011, 12:46 PM
I had that problem too, looks to have resolved itself. I know the host did some updating last night so it could be related. I will keep an eye on it and email Steve if the problem persists.

btw Jesse did you get the email I sent last night ?

Jesse
07-15-2011, 12:39 AM
I did not get an email from you duder, I just emailed steve about the site inconsistency. It is going from totally normal to not working at all for me....w-t-f

SouthpawGuy
07-15-2011, 05:48 AM
I did not get an email from you duder, I just emailed steve about the site inconsistency. It is going from totally normal to not working at all for me....w-t-f

I sent an email to admin@leftyguitartrader.com about the site being down on the 13th July. Maybe the email goes down if the site does ?

Jesse
07-16-2011, 09:34 AM
ok, the host is having some server issues...it'll be resolved i promise

Bob
07-16-2011, 11:10 AM
k thanks for the update Jesse :cool:

SouthpawGuy
07-16-2011, 12:01 PM
ok, the host is having some server issues...it'll be resolved i promise

Sounds good.